Despre

Consilier județean al Partidului Național Liberal în cadrul Consiliului Județean Constanța, membru al Comisiei pentru Educație, Sport, Turism și Tineret şi al Comisiei Juridice, Ordine Publică şi Situaţii de Urgenţă.

Nu mă întrebaţi de ce politică? Eram prea tânăr ca să știu de ce și în același timp prea tânăr ca să nu fie o opțiune făcută cu sufletul și cam pentru toată viața.

Îți pot însă spune ce am înțeles din politică, după un număr de ani după care unii se consideră „seniori”:
1. Nu ai ce cauta si nu vei rezista dacă nu ai un set de valori și principii în care să crezi indiferent ce. Se spune ca in Romania politică a ajuns total străină de ideologie… nu ştiu cum e asta, poate pentru ca mi-am câștigat mereu funcțiile și în același partid, nu le-am cumpărat;
2. În politică, deși nu pare, individul, de unul singur este zero. Ori înveți să lucrezi în echipă, ori nu exiști. Desigur, rolul tau în echipă ține și de înzestrarile tale.
3. Scopul final si absolut legitim în politică e să reușești să lași ceva pozitiv în urnă ta pentru comunitatea din care faci parte și să rămâi în memoria oamenilor pentru asta.
Ce mi-aș dori de la.politica din România?
Să înceapă să semene mai mult cu rugby-ul decât cu fotbalul: mai curând un joc de golani practicat de gentlemani, decat un sport de gentlemani practicat de golani.